bouquet

Informatie

We hebben voor u twee sfeervolle gastenkamers ingericht. Beide kamers hebben een eigen douche en toilet. Eén van de badkamers heeft een bubbelbad. Onder het genot van een kopje koffie of thee, kunt u op uw kamer genieten van het uitzicht over de rivier de IJssel. Bij mooi weer kunt u ook naar het kleine strand dat achter ons huis aan de IJssel ligt.

Bent u wellicht in het bezit van een boot op een trailer? Achter ons huis is een trailerhelling waar u eenvoudig uw boot te water kunt laten voor een boottocht op de IJssel en verder!
Houdt u meer van fietsen? Ons B&B ligt op een knooppunt van diverse fraaie grote en kleinere fietsroutes. Een bushalte vindt u op een steenworp afstand van ons huis. Kampen heeft ook een NS-station.

's Morgens serveren we in de ontbijtkamer een uitgebreid ontbijt, waarbij we proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van de producten van de molen. Bij mooi weer serveren we het ontbijt in onze tuin. Na het ontbijt kunt u gaan genieten van al het moois dat Kampen te bieden heeft.

U kunt bij ons fietsen huren. Komt u per trein, dan halen we u natuurlijk op.
Vraagt u ook eens naar de overige mogelijkheden, bijvoorbeeld: een zomerse rondrit per Rolls-Royce langs de hoogtepunten van deze omgeving.
Nog meer mogelijkheden? Natuurlijk, maar dat ….........is nu het geheim van de Molenaer!